Belettering

Autobelettering.
Een effectieve manier van reclame maken is belettering. Gezien worden is belangrijk en uw boodschap/bedrijfsnaam moet blijven hangen. Met autobelettering maakt u van uw auto een rijdende reclamezuil en heeft u een groot bereik. Door uw auto vol te plakken met stickers valt u wel op maar komt de boodschap niet over. In overleg komen we samen tot een goed ontwerp en zal uw reclame het meest effectief zijn. 

Gevelreclame.
Voor reclame aan uw (winkel)pand geldt eigenlijk hetzelfde als met autobelettering. Het moet duidelijk en pakkend zijn. Men moet in 1 oogopslag zien wie u bent, wat u doet en hoe ze contact op kunnen nemen. Het mooiste is natuurlijk dat zowel uw auto als uw gevelreclame dezelfde stijl hebben. Zo bent u herkenbaar voor uw klanten.

Kwaliteit.
Voor het beletteren maken wij gebruik van een hoogwaardige kwaliteit vinyl van Avery, Oracal en Hexis, deze blijft zeker 8 jaar goed onder alle weersomstandigheden. Het vinyl is leverbaar is veel verschillende kleuren en tinten. Zelfs full color stickers zijn mogelijk, die worden met een eco solvent printer en een UV printer geprint.