Wegens onderhoud is onze website nog niet compleet!

 

 

 

 

Stickers, Belettering, Textiel bedrukking & Drukwerk

Zoekt u een betrouwbare sign & reclame partner die flexibel, meedenkend en uiteraard professioneel werk levert? Dan heeft u die nu gevonden! Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten en wij kunnen u helpen met het volgende:
 

Stickers
Stickers zijn voor vele doeleinden te gebruiken, voor zowel binnen als buiten. Reclamestickers, autostickers, muursticker, funstickers, labelstickers etc. maken wij op verzoek en geheel naar uw wensen. Vanaf 1 kleur tot full color en van 1 sticker tot duizenden, in diverse afmetingen en vormen te bestellen. Geef uw wensen door en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Reclame

Reclame maken is voor ieder bedrijf en organisatie erg belangrijk. Het onder de aandacht brengen van uw diensten, evenementen of andere zaken kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan spanframes, freesletters, vlaggen, flyers, visitekaartjes en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

 

Belettering

Wilt u uw auto, crossauto, pand en/of een reclamebord voorzien van uw reclame, logo of tekst? Wij beletteren met vinyl van  Avery, dat is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Wilt u liever zelf plakken? Dan kunnen we de stickers ook kant en klaar aanleveren.


Textielbedrukking

Wilt u bedrijfskleding, sportkleding, funshirts, petten/caps, mutsen of ander textiel laten bedrukken? Wij bedrukken uw tekst of logo in de kleur en afmeting zoals u het wilt. Zo bent u herkenbaar als bedrijfsmedewerker of team en ziet u er professioneel uit. Dit kan bij ons als van 1 stuk.

Drukwerk
Voor uw drukwerk kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, flyers en meer. U kunt een ontwerp aanleveren, maar wij kunnen ook het ontwerp voor u realiseren.