Textielbedrukking

Wij kunnen voor u T-shirts, sweaters, hoodies, broeken, jassen, petten, mutsen en veel meer leveren en bedrukken met uw eigen (bedrijfs-)naam, afbeelding of tekst. Hiernaast ziet u onze online kledingcatalogus, bekijk daat alle kleding die wij kunnen leveren. Uiteraard kunt u ook uw eigen kleding aanleveren die wij dan voor u bedrukken.

 

Bedrijfs- en teamkleding

Voor bedrijven en teams is kleding belangrijk voor de herkenbaarheid en om eenheid te vormen. De kleding moet van goede kwaliteit zijn en de opdruk moet jarenlang mooi blijven.  

 

Funshirts

Wilt u een eigen tekst of afbeelding op een T-shirt, hoodie of ander kledingstuk laten drukken, dan kunnen wij dat geheel naar uw wens voor u doen. Leuk om iemand een eigen shirt cadeau te geven of voor uzelf te laten maken.

 

Kwaliteit

Wij bedrukken al jaren lang kleding en ander textiel met DTF transfers of met sportsfilm flex en werken met een professionele transferpers. Wij leveren een hoge kwaliteit en zolang u zich aan onze (was)voorschriften houdt, dan kunt u jaren lang uw kleding met plezier dragen.

Bekijk hier onze kledingcatalogus

Adres:

Stickerteam

Burg. J.G. Legroweg 86 - 3

9761 TD Eelde (Dr.)

(Bezoek op afspraak)

Contact:

Tel: +31 (0)50-2115377

WhatsApp: 050-2115377

Email: info@stickerteam.nl

Volg ons:

© 2024 Stickerteam